3 pachete de mentenanță web de la WP Maintainly: opțiuni pentru orice nevoie și buget

wp maintainly

Vrei să-ți menții site-ul în formă? Inseamnă că ai nevoie de o administrare și mentenanță web de calitate. Noi, la WP Maintainly, știm exact cum să facem asta, astfel încât site-ul tău să rămână relevant și sigur pentru vizitatori, asigurând astfel traficul și îmbunătățind aspectele SEO ale acestuia.

Indiferent dacă ai o afacere mică sau mare, este important să asiguri mentenanța site-ului pentru a rămâne mereu vizibil pentru potențialii utilizatori.

Ce include un pachet de mentenanță web la WP Maintainly?

Serviciile noastre de administrare a site-urilor, oferite prin WP Maintainly, includ actualizări periodice, backup-uri periodice și suport tehnic de calitate. Acestea sunt esențiale pentru a asigura funcționarea optimă și siguranța site-ului tău, în timp ce suportul tehnic este vital pentru a preveni problemele și întreruperile în funcționarea a acestuia. Echipa noastră de specialiști în administrarea site-urilor WordPress este disponibilă pentru a răspunde oricăror întrebări sau pentru a oferi sfaturi.

Actualizările frecvente sunt esențiale pentru a menține site-ul tău relevant și funcțional pentru clienții tăi. Prin serviciile oferite, ne asigurăm că site-ul tău este întotdeauna optimizat pentru a oferi vizitatorilor o experiență fără cusur. In plus, plugin-urile site-ului tău vor fi actualizate constant, astfel încât să funcționeze perfect împreună.

Spre exemplu, în luna august 2018, British Airways a suferit o cădere a sistemului informatic care a afectat operațiunile sale de zbor, iar mii de pasageri au fost afectați. Printre problemele întâlnite se numărau anulările și întârzierile zborurilor, precum și pierderea sau întârzierea bagajelor.

Cauza principală a acestei probleme a fost o eroare în sistemul de rezervări al British Airways, care a permis accesul neautorizat la datele pasagerilor. Această problemă a fost cauzată de o actualizare nereușită a software-ului sistemului de rezervări.

Cu un serviciu precum WP Maintainly, care include actualizări periodice și teste de încărcare pentru a preveni problemele tehnice, această problemă ar fi putut fi prevenită. De asemenea, o monitorizare continuă a performanței sistemului ar fi permis identificarea și rezolvarea rapidă a oricăror probleme tehnice, reducând astfel impactul asupra pasagerilor și a companiei.

Pachetul de bază oferit de WP Maintainly include:

 • Backup zilnic pentru siguranța datelor site-ului
 • Monitorizare performanță pentru o bună funcționare a site-ului
 • Monitorizare securitate pentru protecție împotriva atacurilor cibernetice
 • Monitorizare uptime pentru a asigura disponibilitate constantă a site-ului
 • Raport săptămânal pentru a avea o imagine de ansamblu asupra activității site-ului

Pachetul Mentenanță Pro, în plus față de cele menționate în pachetul de bază, include:

 • Actualizare WordPress pentru a beneficia de cele mai noi funcționalități și siguranță
 • Actualizare teme & plugin-uri pentru a avea site-ul întotdeauna actualizat și optimizat
 • Securizare site pentru a proteja datele vizitatorilor și ale companiei

Pachetul Mentenanță Business include tot ce conține pachetul Mentenanță Pro, plus:

 • Suport tehnic prioritar pentru a primi ajutor rapid în caz de probleme
 • Monitorizare SEO pentru a optimiza site-ul pentru motoarele de căutare
 • Hosting website pentru a găzdui site-ul într-un mediu sigur și performant.

Pachetul de bază costă 39€ / lună, pachetul Mentenanță PRO costă 49€ / lună, iar pachtul Mentenanță Business costă 99€ / lună.

Dacă vrei să-ți menții site-ul în formă, WP Maintainly îți stă la dispoziție. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de administrare și mentenanță web!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *